5 Ekim 2010 Salı

İki Yol



İş yerinde geçirilen berbat bir gün , uğuldayan bir kafa , bezmiş bir bünye .. Trafik kaos , insanlar öfkeli , sanki birileri şehrin üzerine sinir gazı atmış , binalar , kornalar  , gürültü.... Herşeyin üstünüze üstünüze gelmeye başladığı bir anda kafanızda bir şimşek çakıyor "acilen tatile çıkmalıyım!!" hayat ve yol arkadaşınızla konuşuyor ve seyahate çıkmaya karar veriyorsunuz . Çok güzel . Peki ama nereye ?? Bu noktada ulu google devreye giriyor ve başlıyorsunuz aramaya , karşınıza ya tur siteleri ya belediyelerin hazırladığı soğuk içeriksiz siteler çıkıyor . Siz bir iki ufak tüyo  birkaç samimi yorum arıyorsunuz ve görüyorsunuz ki az sayıdaki blog sayfalarından başka böyle bilgi alabileceğiniz bir yer yok !

İşte tamda bu noktada ben  ve eşim böyle bir blog hazırlamaya karar verdik . Dünyayı karış karış gezmesekte nacizane seyahat rotalarımız , kaldığımız yerler , yiyip içtiklerimiz hakkında bizde iki kelam etmek istedik . Yoğun hayatlarımızda kısacık tatil kaçamaklarımızın değerli her dakikasını deneme yanılma ile harcadığımızı farkettik ve biz ettik sizler etmeyin diye böyle bir işe giriştik .

Bu blogda yazanlar iki gezenzinin kendi hayat görüşleri doğrultusunda yaptığı tatiller ve yorumlarıdır , gidilipte memnun kalınmayan tatiller için mesuliyet kabul etmemekle birlikte her türlü azar ve paylama şimdiden kabulümüz .

Son olarak bu blog için bana esin kaynağı olan doorstepping (özellikle dubrovnik yazı serisi) ve off nereye gitsem e teşekkürü borç bilirim

Şimdilik hoşçakalın...

3 yorum:

  1. Çok sevindim Traveler, esas ben gelecek tiyolar için şimdiden teşekkür ederim :)
    Bu yorumum da blogunun siftahı olsun :)))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. çoook teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil